Catering

Kontakta oss när du söker catering i Borås med omnejd. Vi ordnar mat, utkörning och om så önskas även dukning.

Hos oss är det enkelt att få bra mat, från frukost till fest! Vi har stor erfarenhet av mingelmat och buffé, oavsett storlek på eventet.

 

Evenemang

Vi ordnar de mesta inom evenemang, vänligen kontakta oss för info om upplägg samt prisbild.

ÖPPETTIDER


Måndag-Lördag 10-15

Söndag stängt

Övrigt öppet för event

GLASSBAREN

Här serverar vi kvalitetsglass från vår leverantör Lejonet & Björnen samt kaffe från Lavazza

Säsongsöppet

Välkomna

 

 

Boka ditt bord på 033-108801 eller bokning@orangerietiboras.se

Boka ditt bord på 033-108801 eller bokning@orangerietiboras.se

Förfrågan vid event eller catering, kontakta oss här

 


-------------------------------------------------------------------------------------------------------

15 april
Women on stage 
American Ladies in the House

WOW! Cookin’ har fått förmånen att boka tre fantastiska sångerskor från USA på samma scen samma kväll. I samband med 10-årsjubileet för turnéarrangören From The Soul så vistas Borås av

 

Annika Chambers


Tidigt skolad inom gospelmusiken och influerad av bl.a. Whitney Houston, senare turnerande för amerikanska soldater i Irak mm. Annikas passion finns nu mera inom blues och soul, med festivaler, nomineringar och succéer i både Europa och USA. Hon är en sann välgörare och inspiratör för nästa generationens musik, och sätter gärna unga musiker i fokus.

 

Shakura S’Aida

Med en mix från Brooklyn, Schweiz och Canada har Shakura formats till en fantastisk sångerska/entertainer som uppträtt överallt i världen (Dubai, Australien, Rwanda, Ryssland mm) bland annat med en hyllning till Nina Simone. Hon började som lead singer i inom Kaleefah’s världsmusikband. Med en lång succéfylld karriär har Shakura gjort det mesta som internationell kulturarbetare, och nominerats/vunnit en mängd olika priser inom musiken.

Terrie Odabi

Terrie Odabi har hittills en något kortare karriär än de två övriga. Terrie sägs vara den mest dynamiska blues- och soulsångerskan på San Fransiscoscenerna efter Etta James. Som suverän låtskrivare, med en enorm röstbredd och finess, och dessutom en härlig rytm på scenen så äger Terrie scenen och lyssnarnas uppmärksamhet. Terries karriär leder rakt mot stjärnorna!

 

----- Dessutom -----

Ingela Öhman Trio

Ingela Öhman Trio från Kristinehamn bildades sommaren 2012. Bluesmusik har varit grundbulten, till största delen av eget material men även covers på kända och okända blueslåtar. Ingela Öhman sjunger och spelar slagverk, då endast på cajun och virveltrumma samt lite skrammel i form av fottrampad tamburin och cymbaler. Per Öhman spelar elgitarr och Jesper Halling bas. Alla tre är diplomerade av Blues Hall of Fame Sweden. En röst från publiken skriver: ”Vilka musiker! Härligt med så mycket egenkomponerad blues som också tänjde ramarna för hur en blues ska vara uppbyggd (12-taktersidiomet).” Keith Hurley kallade Ingelas röst ”a voice to die for” i en pressrelease inför Trions spelning på Pace i Karlstad. Trion har spelat runt om i Sverige exempelvis på Åmåls Bluesfestival. Man har släppt en cd med 14 kompositioner av Ingela och Per Öhman.

Ingela Öhman – sång/trummor, Per Öhman – gitarr, Jesper Halling – bas.

                      

Förköp Tickster.

19.00 

Pris om inget annat anges på respektive kväll
250 kr för icke medlem

200 kr för medlem

100 kr för Stud. och ungdom under 26 år

 

Bordsbokning:

Kontakta restaurangen
Orangeriet i Borås

033-10 88 01

 

Obs! Bokar man bord så är man inte garanterad biljett

Förköp rekommenderas.